15.8 C
Skopje
25.10.2021 - 17:43

Ознака: расцепканата

Коронавирусот ја доподели и онака расцепканата Европа

Искуството со ковид-19 предизвика поделби во Европа, како што се случи со бегалската и еврокризата, со тоа што Југот и Истокот беа многу полошо...