Ознака: расположение

„Златна бубамара“ – ефикасна вакцина за расположение

Секоја власт ја третира сатирата како опозиција - нека ја има ако мора, ама гледај да ја нема, што не проаѓа кај „Златна бубамара“...

Дали сте премногу негативни?

Сите имаме лоши денови, понекогаш но ако таквото расположение се повторува, треба да се ослободите од негативноста. Не е проблем понекогаш да станете на...

Филмови што ќе ви го сменат животот

Викендот е како создаден за опуштање и уживање во мали работи, а една од нив се квалитетни филмови, кои иако служат да ви го...

Какво е расположението меѓу Европејците за прием на западнобалканските земји во...

Најновите анкети покажуваат дека помеѓу Европејците не постои големо расположение за проширување на Европската Унија со земјите од Западен Балкан. Ставот на европските гласачи...

Десет филма за добро расположение

Ќе наброиме неколку филмски наслови што го подобруваат расположението и придонесуваат да гледате оптимистички на животот и на светот околу вас, наспроти песимизмот на...

Филмови за добро расположение и ведри мисли

Ретки се оние што не сакаат да погледнат добар филм, седнати во својата омилена фотелја и со добро друштво околу себе. Се разбира, секој...