Ознака: расни кучиња

Прилеп домаќин на интернационалната изложба на расни кучиња

Прилеп викендов е домаќин на  18.  интернационална изложба на расни кучиња „ЦАЦИБ 2018“, во организација на прилепското кинолошко друштво.  Пријавени се над 430 кучиња од преку 20 земји, меѓу кои од:  Србија, Бугарија, Грција, Романија,...