11.4 C
Skopje
25.4.2019 - 2:48

Ознака: раселени

Каде се наоѓаат милионите раселени Сиријци

Најмногу раселени надвор од Сирија има во Турција и во Либан, а во Европа најмногу има во Германија и во Шведска По седум години војна...