31.8 C
Skopje
30.7.2021 - 14:37

Ознака: рандеву

Невработените чекаат повик за рандеву

Откако од Агенцијата за вработување уште во март беа испратени пораките со следната содржина: „АВРСМ ве известува дека редовното пријавување на невработените лица е...