-3.1 C
Skopje
25.1.2020 - 10:44

Ознака: рангирања

Идеално за почнување бизнис, но…

Високите позиции на рангирањето „Дуинг бизнис“ на Светска банка или, пак, на листата на „Сајт селекшн“, како и на други релевантни институции упатуваат на...