6.3 C
Skopje
24.1.2020 - 16:45

Ознака: Рамиз Алимовиќ

Со тапани од сопствено производство свирел на 10.000 свадби!

Рамиз Алимовиќ, тапанар и занаетчија Во изминатите 50 години тапанарот Рамиз Алимовиќ од Кичево, бил дел од над 10.000 свадби и други веселби. Освен во...