0.6 C
Skopje
19.11.2018 - 0:31

Ознака: Рамеш Такур

Постигнувањата на Кофи Анан

Кофи Анан заслужува да биде запаметен како речиси примерен генерален секретар на ООН. На големите главни раководители им е потребна водечка визија за да...