Ознака: ракетни градови

Иран се пофали со подземни „ракетни градови“ долж брегот на Персискиот...

Командантот на Иранската исламска револуционерна гарда (ИРГЦ) се пофали со подземните „ракетни градови“ по должината на крајбрежјето на Персискиот Залив. Адмиралот на иранската морнарица,...