Ознака: „Ракатки 2018“

„Ракатки 2018“ исткаја уште една низа од детски творби

Зад нас е 14. издание на детскиот литературен фестивал „Ракатки“, што се одржа неодамна во Скопје. Фестивалскиот одбор, на чело се неуморната Славка Арсова,...