19.8 C
Skopje
22.6.2021 - 4:24

Ознака: размислуваат

Во НАТО размислуваат за некој можен повик од „здрави сили“ од...

Со одобрение на авторот, „Нова Македонија“ ексклузивно, во десет продолженија, ги објавува извадоците од книгата „Луѓе, времиња“ во која долгогодишниот претседател на македонското собрание...