14.7 C
Skopje
13.11.2019 - 11:54

Ознака: разденување

Најтемно е пред разденување

„На училиште учителката честопати нè прашуваше што ќе бидете кога ќе пораснете, што ќе бидете кога ќе се разотидете оттука, кога ќе станете мажи....