5.8 C
Skopje
18.1.2022 - 17:32

Ознака: развојни програми

Усвоени развојните програми на општина Прилеп за 2021 година

Советот на општина Прилеп, денеска ја одржа редовната 49-та седница која поради состојбата со пандемијата на коронавирус, беше реализирана онлајн. Советниците го усвоија заклучокот...