Ознака: разбојништва

Разбојништвата во ЕУ намалени за 24 отсто, во Македонија речиси за...

Повеќето европски истражувања покажуваат дека бројот на разбојништва низ годините опаѓа. Анализа на Евростат покажува пад на разбојништвата во земјите на Европската Унија во...

ОЈО Скопје гони едно лице за две разбојништва во аптеки

Основното јавно обвинителство Скопје информира дека е поднесена наредба за спроведување на истражна постапка против едно лице осомничено дека во декември годинава сторил две...