6.8 C
Skopje
26.11.2021 - 9:49

Ознака: разбивање

Европол разби 25 банди во Европа, уапсени речиси 700 луѓе

Лекови и допинг супстанци вредни 73 милиони евра се запленети во Европа, а во кација на Европол, уапсени се 667 луѓе и растурени се...