30 C
Skopje
19.9.2018 - 19:08

Ознака: Радјард Киплинг

При крај сум со нервите

Ми врескаат дека морам да ги прифатам условите и уцените, кои не важат за ниту една друга држава. Ми се пенават в лице од...