Ознака: „Радости“

Ближниот е дел од мојот живот!

проф. д-р Кирил Темков Блиските луѓе ги познавам и препознавам. Со нив ме врзуваат контакти, со нив имам подолга или пократка врска, заеднички случки, меѓусебно...

За седум дена младите творци направија шарен венец од прозни и...

Во различни денови дел од своето творештво претставија писателите Пунторие Муча-Зиба, Анета Велкоска, Виолета Ѓуровска, Ванчо Полазаревски и Сузана Мицева, а манифестацијата со литературна...