7.9 C
Skopje
19.11.2019 - 7:24

Ознака: Радио Слободна Европа

Саити: Политичките пазарења на грбот на судството се штетни

Генерално, на општата доверба на граѓаните во правосудниот систем ќе влијае негативно, иако одредени политички структури и одредени структури од меѓународната заедница го поздравија...