16 C
Skopje
20.9.2018 - 23:00

Ознака: радикални групи

Подем на радикални групи и организации на Балканот

И во нашата држава е забележана појавата на слични ултрадесничарски групи. Според извори во надлежните институции, тие им се познати на органите за безбедност...