19.8 C
Skopje
19.6.2021 - 23:02

Ознака: радикален пораст

Радикални системски промени за радикален пораст на БДП

На долг рок е битно да се работи на зголемување на потенцијалот на економијата, односно да може економските политики рапидно да ја поместат Македонија...