Ознака: работна пензија

Зибери: Ќе воведеме социјална пензија за сите жени кои што немаат...

Кандидатот за прв премиер Албанец, Насер Зибери, денес во паркот Чаир претстави една од своите заложби за првите 100 дена како Премиер. Тој им...