-4.2 C
Skopje
19.1.2022 - 8:47

Ознака: работна дозвола

На печалба на Балканот наместо во Европа

ИНИЦИЈАТИВА ЗА ЕДИНСТВЕНА РАБОТНА ДОЗВОЛА ЗА ЗЕМЈИТЕ ОД РЕГИОНОТ Со иницијативата „Отворен Балкан“ се создава можност жителите на Македонија, Србија и на Албанија да бараат...

Фабриките ќе работат во смени и за време на полициски час

Производствените погони и фабрики го продолжуваат своето производство организирано во смени за време и на полицискиот час, а работниците во време на забраната ќе...