6.2 C
Skopje
24.1.2021 - 13:25

Ознака: работен ден

Овошје за пет илјади ученици, секој работен ден

Општина Струмица проектот „Здрав оброк за секое дете“, кој го почна во октомври минатата година, го продолжува и во второто полугодие од оваа учебна...

Времето поминато во пат до работа да се брои во работниот...

Истражувачи од Универзитетот на западна Англија предлагаат времето што се минува на пат до работното место да влегува во работното време. Универзитетот извршил истражување во...