21 C
Skopje
20.9.2018 - 13:37

Ознака: ПЈРМ

Уште 35 дена…

Денес е 27 август, 239-от ден од годината или уште 126 дена до крајот на 2018-та. Уште 35 дена до референдумот или до крајот...