13.6 C
Skopje
19.7.2019 - 6:19

Ознака: Пјер Московици

Ја издрибла ли ЕУ и Грција?

Професијата политичар дозволува одредено претерување, но овој пат ептен дебело и неумесно ја претераа. Бидејќи не се случи ништо драматично ново и, пак за...