8.2 C
Skopje
31.3.2020 - 15:24

Ознака: Пјер Московиси

Првата засилена европска надзорна мисија на 10 септември

Еврокомесарот за економски и финансиски работи Пјер Московиси најави дека првата надзорна мисија на Грција, по завршувањето на програмата за економска помош, ќе се...