Ознака: Пјер Милер

Мирел: Поделба на Косово носи ризик за Македонија

Поранешниот генерален директорот за проширување во Европската Комисија, Пјер Мирел, во интервју со МИА изрази голема загриженост поради изјавите за поделба на Косово и...