3.3 C
Skopje
28.2.2020 - 16:44

Ознака: Пјер Астие

Доаѓа познатиот литературен агент Пјер Астие

На седмото издание на интернационалниот литературен фестивал „Про-за Балкан“, кој ќе се одржи од 19 до 22 мај на неколку локации во Скопје, ќе...