15.1 C
Skopje
16.9.2019 - 0:59

Ознака: ПФМ

Филипчев нов претседател на пливачката федерација, Маленко разрешен

Александар Филипчев, првиот човек на Пливачкиот клуб (ПК) Делфин од Скопје, е избран за нов претседател на Пливачката федерација на Македонија (ПФМ) на денешното...

Пливање во матни води

Со такво нешто работите веројатно би тргнале на подобро во македонското пливање, наместо „водата постојано да се мати“ и да се продолжи во сличен стил...