11.8 C
Skopje
19.10.2021 - 10:35

Ознака: Пуштен

Пуштен во употреба новиот мост на Брегалница

Новиот мост на реката Брегалница во Штип е веќе пуштен во употреба и ги спојува населбите Пребег и Сењак. Само металната конструкција на мостот...

Пуштен во сообраќај автопатот Миладиновци – Штип

По голем број одложувања, автопатот Миладиновци - Штип од вчера е пуштен во сообраќај во двата правца, и од Скопје до Штип ќе се...