7.5 C
Skopje
14.12.2019 - 7:26

Ознака: Пусто турско

Пусто турско и каурско

Уште од детството ме интересирало прашањето како и зошто Македонците биле петстотини години под турско владеење. И сигурно не сум единствениот од мојата и...