-1.9 C
Skopje
19.11.2018 - 8:43

Ознака: Пусто турско

Како казнувале инспекциите во старо Скопје

Од денешен аспект, навистина звучи неверојатно колку ригорозно казнувале инспекциите во некогашно Скопје. И тоа во едно подалечно минато, од крајот на 19 и...