Ознака: пукање во училишта

Насилството со огнено оружје во училиштата во САД никако да запре

Пред точно 20 години, две вооружени лица влегоа во средното училиште „Колумбајн“, и во помалку од еден час, застрелаа 12 ученици и еден професор....