11.8 C
Skopje
16.9.2021 - 6:18

Ознака: психотерапија

Читањето – храна за умот и еликсир за здравјето

Книгите како психотерапија Уште за Старите Грци читањето било лек за душата, а во почетокот на 20 век библиотерапијата како мeтод била вклучена во пошироката...

Надминете го стравот од психотерапија

Дали некогаш ви се случило долго време да се двоумите околу закажувањето кај психотерапевт, за на крајот конечно да го направите тоа? Бевте задоволни...