Ознака: Психолошки профил

Психолошки профил на апостолите на македонската ренесанса

Од спомените на Христо Татарчев, доктор психијатар, публицист и револуционер Во еден дел од своите спомени, Татарчев ги опишува карактерите на своите соборци со детали што...