Ознака: психолошка поддршка

Не може да си рамнодушен кога често зборуваш за загуба на...

Маријана Станковиќ, психолог на СОС линиите за помош во пандемија Има периоди кога линиите се вжештени. Состојбата во која се наоѓаме веќе подолго време е...

Телефонска психолошка поддршка и за трудниците и родилките, и за лицата...

Министерството за здравство информира дека во соработка со Клиниката за психијатрија отворени се уште три нови телефонски броеви за психолошка поддршка за трудниците и...