5.8 C
Skopje
19.1.2022 - 15:31

Ознака: Психолозите откриваат

Зошто се празнат полиците во супермаркетите?

Психолозите откриваат Појавата на коронавирусот најпрво предизвика распродажба на заштитните маски, а потоа на средствата за дезинфекција, но она што сега недостига на полиците на...