Ознака: прстен

Прстен со 12.638 дијаманти влезе во Гинисова книга на рекорди

Прстен што потсетува на расцветан цвет, чиј автор е Харшит Бансал, основачот на компанијата „Ренани џуелс“ од Меерут, Индија, постави нов гинисов рекорд, пренесува...

Прстенот на иранскиот генерал и изборите во Македонија

Анализирајте ги прстените што ги носат некои македонски политичари. Тие се исти како прстенот на убиениот генерал од Иран, Сулејмани, оценува Тачи. Многу сериозна изјава...

Решена мистеријата на таинствениот црн прстен на принцот Хари

Таинствениот црн прстен на десната рака на британскиот принц Хари, забележан во текот на турнејата на кралската двојка во Австралија, предизвика голем интерес во...