14.8 C
Skopje
19.6.2019 - 7:20

Ознака: прскање

Утре и задутре ќе се прска против комарци

Втората фаза од авионската дезинсекција против возрасни форми на комарци на подрачјето на Скопје ќе започне утре, додека терестичната ќе се реализира задутре. Прскањето...

Викендов ќе се прска против комарци во Скопје

Градот Скопје ги известува граѓаните дека првата фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против возрасни форми на комарци, ќе...

В сабота прва фаза од прскањето против комарци во Скопје

Првата фаза од авионската дезинсекција на подрачјето на град Скопје против ларви од комарци, ќе се изврши на 11 мај (сабота), во раните утрински...

Утре прво прскање против комарци во Скопје

Град Скопје извести дека терестричната дезинсекција, прва фаза, на подрачјето на град Скопје против ларви од комарци, ќе се изврши утре, 25 април во...

Комарците се појавија – градот уште не избрал кој ќе прска

Во Скопје веќе се појавија комарците, а дезинсекција уште нема. Градските власти имаат издвоено околу 30 милиони денари за нивно уништување, но сѐ уште...

Од утре повторно ќе се прска против комарци

Градот Скопје утре ќе започне со прскање против ларви од комарци и возрасни форми од комарци на подрачјето на градот. Aвионската дезинсекција ќе започне...

Прскање против комарци во петок

Град Скопје информира дека во петок на територија на градот ќе се врши авионска и тереристична дезинсекција против ларви од комарци. Доколку временските услови не...

Авионското прскање против комарци ќе трае четири дена

Град Скопје соопшти дека авионското прскање против комарци што почна денеска, ќе се одвива и во наредните три дена, односно до 13 август (понеделник),...

Од утре трета фаза прскање против комарци

Градот Скопје од утре почнува трета фаза од авионската и терестричната дезинсекција на подрачјето на градот Скопје, против комарци. Од Град Скопје информираат дека авионската...

Второ прскање против комарци утре во Скопје

Град Скопје соопшти дека утре и задутре ќе се изврши втората фаза од прскањето против ларви од комарци на подрачјето на град Скопје, што...