4.8 C
Skopje
28.1.2022 - 21:19

Ознака: прочитате

„Невидлив човек“ од Ралф Елисон

1001 книга што мора да ги прочитате Автор: Ралф Елисон (1914-1994) Прва објава: 1952 г., „Рандом хаус“, Њујорк Награда: „Нешнал бук авард“, 1953 г. Еден од најзначајните романи...