38.8 C
Skopje
1.8.2021 - 14:51

Ознака: Прочистувачи

Mакедонската фирма ВАУРОН донираше 10 прочистувачи на Клиника за Ифективни Болести

Македонската фирма ВАУРОН ДОО Скопје донираше 10 прочистувачи на Oдделот на ИНФЕКТИВНАТА КЛИНИКА предвиден за пациенти со Корона вирус, за придонес кон заштитата на...

Прочистувачи за воздух за училиштата во Аеродром

Речиси сите основни училишта во општината Аеродром добија прочистувачи на воздух. Станува збор за набавка на апарати за прочистување на воздухот како дел од...

Општината Бутел донира прочистувачи за воздух во градинките

Градинките во општината Бутел добија осум прочистувачи, а донацијата лично им ја врачи градоначалникот Велимир Смилевски. Прочистувачите ќе бидат распределени за најмалите, што се...

Прочистувачите за воздух се квалитетни само ако вршат замена на воздухот

Загадувањето на воздухот навистина загрижува и мерењата на амбиенталниот воздух веќе се над дозволеното. Општината Аеродром за да ги заштити децата набави прочистувачи за...