-3.2 C
Skopje
22.1.2022 - 1:12

Ознака: процес на дигитализација

Владата ги усвои измените на клучните закони за процесот на дигитализација

На денешната седница Владата ги усвои измените на следниве закони: Законот за личната карта, Законот за матичен број, Законот за државјанство на РСМ, Законот...