16 C
Skopje
19.9.2018 - 9:29

Ознака: Проф. д-р Новица Велјановски

Република Македонија жртва на грчката опсесија

Септември годинава ќе биде референдумскиот месец за судбината на името и воопшто на Република Македонија. Во тек е невидена кампања, која треба да го...