7.8 C
Skopje
6.12.2021 - 22:09

Ознака: професор во пензија

Патот на богданчани до ветерниците

Веќе повеќе години ветерниците во Богданци постојат, но за богданчани тие се како некој волшебник да им се истоварил таму во месноста Погана. Скоро...