7.9 C
Skopje
4.12.2020 - 22:27

Ознака: Професорите

Професорите демонстрираа како се гласа за време на корона

НА УНИВЕРЗИТЕТот „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ СЕ ОДРЖАА ИЗБОРИ НА ОТВОРЕНО На факултетите на УКИМ деновиве се избираат членови на Сенатот, како и членови на...