Ознака: Протокол за членство во НАТО

Зелено светло и од Канада за членството на Македонија во НАТО

Канада е најновата во низата земји кои го ратификуваа Протоколот за членство на земјава во НАТО алијансата. - Денес Канада со задоволство го ратификуваше Протоколот...