8.8 C
Skopje
17.10.2021 - 7:39

Ознака: против теророт

Војната против теророт по нападите на 11 септември

По терористичките напади од 11 септември 2001 година, ниедна странска терористичка организација не успеа во намерите да изврши смртоносен напад врз САД, но џихадистите...