-2.2 C
Skopje
21.1.2022 - 8:26

Ознака: противпожарна опрема

Словенија ќе ѝ помогне на Македонија со противпожарна опрема и обуки

Македонија и Словенија почнуваат стратешко партнерство во одбраната, а првиот фокус ќе биде техничка и материјална поддршка на нашиот противпожарен систем. Тоа е резултатот...

Швајцарија донираше опрема за справување со шумски пожари во Беровскиот Регион

Швајцарската амбасада и Швајцарската агенција за развој и соработка на припадниците од противпожарната единица во Берово денеска им ја врачија донацијата за справување со...