5.1 C
Skopje
11.12.2019 - 13:30

Ознака: противградобијна заштита

Стариот систем за заштита од град не функционира, нов ни на...

Стариот систем за противградобијна заштита се укина пред десетина години, најмногу поради недостиг од кадри, застареност на системот, како и поради немањето производител на...