Ознака: пропусти

Пропусти направиле и чувари и раководители

Засега за единаесет лица од затворот во Шутка се утврдени пропусти во постапувањето и се поведени дисциплински постапки, за минатонеделните инциденти со притворените поранешни...

Утврдени пропусти кај наставниците во училиштето во кое се случи тепачка...

Утврдени се некои потфрлувања во однос на работењето на одделни одделенски раководители, кои педагошката евиденција ја воделе со пропусти. Ова го покажал увидот на...